VÄLKOMMEN!

Vi reserverar oss för prisändring och fel i lagersaldo. Uppdatering i butiken pågår…

🚗❤🚗

Hej!

Om det är svårt att komma fram på telefon så mejla oss!
Vi ringer tillbaka så snart vi kan. Vi går igenom e-posten regelbundet under vardagar. Mejla oss på info@bildelsimporten.se

Välkommen till Bildelsimportens hemsida!

Vi är en bilverkstad och serviceföretag med en personlig service. Bildelsimporten är specialiserade på BMW och Mercedes.

Vi importerar bildelar som vi säljer på beställning och vi driver sedan många år en verkstad där vi reparerar och servar din bil.

Vårt motto är ”En bra bil ska ha bra delar” något som vi tycker är självklart. Vi gillar helt enkelt bilar och vi månar om våra kunder där vi under åren har byggt upp personliga relationer till ett många av er, något vi vet är en stark fördel på en marknad som inte alltid haft ett så gott rykte. Därför blir vårt åtagande än viktigare i att ge rätt service till rätt pris med personlig kontakt.

Vår specialitet är BMW och Mercedes-Benz men vi utför reparation och service även på andra bilmärken! Skicka en förfrågan till oss via vårt kontaktformulär om du vill boka tid för din bil. Du kan också nå oss på telefon 018-508080.

Vi följer den nya  Dataskyddsförordningen (GDPR) som gäller f.om 2018 05 25. Har ni några frågor eller vill ha ut några uppgifter enligt denna lag så hör av er till oss.

Produkter i urval


Övrigt

Visar 1–10 av 28 resultat

Produkter 1 - 10 från 28. Produkter på sidan

Visar 1–10 av 28 resultat